Kismama fotózás

Kedves Kismamák!

Minden nő életének egyik legszebb időszaka ez a bizonyos 9 hónap. Kisbabádat a szíved alatt hordani hatalmas élmény és hidd el, ez a kisugárzásodon is meglátszik
Kismamákkal képeket alkotni mindig nagy öröm számomra, hiszen egy olyan ősi erőt érzek bennük, mely semmihez sem fogható. Ekkor teszik meg első lépéseiket az édesanyává válásuk útján és látom rajtuk a szeretetet melyet a még meg nem született gyermekük iránt éreznek.

És hogy mikor érdemes elkészíteni a képeket?

A 7-8. hónap a legideálisabb, ekkor már elég nagy a pocak a látványos kismama fotókhoz. Persze ez egyénenként is változik, a lényeg, hogy kipihent legyél, erre pedig az utolsó hetek már nem biztos, hogy alkalmasak lesznek.

Milyen helyszíneken fogunk fotózni?

Lehet kültéri fotózás is, vagy akár stúdióban (különösen fehérneműs, intimebb képeknél), de az otthonodba is szívesen ellátogatok!

Mit hozzak magammal?

Lehetőleg olyan ruhákat hozz melyek kihangsúlyozzák a pocakot. Nyugodtan lehet nálad több szett is, természetesen van lehetőség átöltözésre. Ezen kívül a kreatív fotókért elhozhatod még az ultrahangos képet a babáról, vagy esetleg kiscipőt, és még bármilyen számodra fontos kiegészítőt.

Apa is jöhet?

Természetesen! Örömmel várom őt is! De ha nem sikerül rávenni, akkor az is lehet egy kompromisszumos megoldás, ha a fotózás közben egy 10 percre „ugrik csak be”. Ennyi elegendő is pár apás fotó elkészítéséhez is.

Várlak sok szeretettel! Örökítsük meg együtt életed legszebb és legfontosabb pillanatát!

Árak

Alap csomag

1 óra fotózás általad választott/közösen megbeszélt helyszínen
30 db szerkesztett kép
1 héten belüli képátadás
Online képgaléria
ÁRA: 36000 Ft

Extra csomag

1.5-2 óra fotózás általad választott/közösen megbeszélt helyszínen
50 db szerkesztett kép
10 db előhívott fotó+ képkeret
1 héten belüli képátadás
Online képgaléria
ÁRA: 50000 Ft
Stúdió bérlés esetén az aktuális terem bérleti díja a fotózás díján felül, felszámításra kerül! (Ez kb. 8000ft)